Παρουσίαση του μυθιστορήματος της Στέλλας Στεργίου Βασιλάτου
Σε μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού, αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας, εξελίχθηκε η παρουσίαση του μυθιστορήματος της Στέλλας Στεργίου Βασιλάτου με τίτλο «οι τσιγαρούδισσες».
Σε μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού, αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας, εξελίχθηκε η παρουσίαση του μυθιστορήματος της Στέλλας Στεργίου Βασιλάτου με τίτλο «Οι τσιγαρούδισσες».
Στο αίθριο της «Στοάς του βιβλίου», από το ηλιοβασίλεμα άρχισαν να συγκεντρώνονται οι φίλοι της συγγραφέως (περισσότερα από 250 άτομα) κόντρα στους καιρούς.
Όταν το φεγγάρι φώτισε τον ιστορικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας, η φωνή της Μαρίζας Κωχ, που διάβασε αποσπάσματα, ταξίδεψε τους παρεβρισκόμενους στα δρομάκια του Γαλαξιδιού, περασμένες δεκαετίες, παρέα με τους ήρωες του βιβλίου, τις νεράϊδες και τους αγγέλους.
Με ένα ποτήρι κρασί fata morgana και υπο τους ήχους σαξόφωνου. Υπενθύμισε σε όλους ότι οι όμορφες στιγμές της ζωής υπάρχουν, έστω και αν αυτό συμβαίνει μόνο «ώρες ώρες».
Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μπατσιούλα momentum και είναι το δεύτερο λογοτεχνικό εγχείρημα της συγγραφέως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ





