«Με έμπλεξαν σε πόλεμο» δήλωσε ο Σα Πίντο
Δηλώσεις στην Record έκανε ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, Σα Πίντο, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του προσάπτουνε και τον κατηγορούν. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι κατηγορούμενος για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δηλώσεις στην Record έκανε ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, Σα Πίντο, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του προσάπτουνε και τον κατηγορούν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι κατηγορούμενος για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου προσάπτονται και με όλα όσα με κατηγορούν. Δεν έχω καμία θέση σε αυτήν την υπόθεση. Με έμπλεξαν σε… πόλεμο!» τόνισε χαρακτηριστικά στη Record ο Σα Πίντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
- Πεντάγωνο: Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν drone με εκρηκτικά στα πλήγματα κατά του Ιράν
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατο του Χαμενεΐ – «Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους στην ιστορία είναι νεκρός»


