Δικαίωση Παναθηναϊκού, με κόσμο στο ματς με την Ξάνθη
Με απόφαση του το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αναγνώρισε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέτισε την ποινή αποκλεισμού της έδρας της για δύο αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Κατά συνέπεια, στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, οι «πράσινοι» θα αγωνισθούν παρουσία των φιλάθλων τους.
Με απόφαση του το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αναγνώρισε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέτισε την ποινή αποκλεισμού της έδρας της για δύο αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.
Κατά συνέπεια οι «πράσινοι» θα παίξουν κανονικά με τον κόσμο του στα ματς με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/5), ενώ αν δεν δικαιωνόντουσαν, το πρώτο ματς με κόσμο θα ήταν στα πλέι οφ!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει



