Ρωσία: Έκρυβε 18 ράβδους χρυσού μέσα σε κάλτσες
Τυλιγμένες μέσα σε μαύρες κάλτσες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του είχε κρύψει 18 ράβδους χρυσού ένας άνδρας από τη Ρωσία. Η αστυνομία, ωστόσο, ανακάλυψε τον... κρυμμένο θησαυρό και ο Ρώσος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή για «παράνομη κατοχή πολύτιμου μετάλλου».
Τυλιγμένες μέσα σε μαύρες κάλτσες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του είχε κρύψει 18 ράβδους χρυσού ένας άνδρας από τη Ρωσία.
Τον περσινό Οκτώβριο, ο Ρώσος βρήκε τυχαία κρυμμένες πίσω από θάμνους στην πόλη Ζέγια τις ράβδους μέσα στις κάλτσες.
Δεν παρέδωσε το πολύτιμο εύρημα στις αρχές αλλά προτίμησε να το κρατήσει και να το κρύψει κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του.
Η αστυνομία, ωστόσο, ανακάλυψε τελικά τον… κρυμμένο θησαυρό και στις 17 Μαρτίου ρωσικό περιφερειακό δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή για «παράνομη κατοχή πολύτιμου μετάλλου».
Ο χρυσός τελικά παραδόθηκε στο κράτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»




