Χτύπησε ο Μάντζαρης, αμφίβολος με τη «Φενέρ»
Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε το πόδι του λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Στο συγκριμένο ματς, από το οποίο θα κριθούν πολλά για την πρωτιά του ομίλου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Πέτγουεϊ, Κατσίβελη και Τσαϊρέλη, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Αγραβάνη που επιστρέφει.
Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε το πόδι του λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ (ώμος) τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, καθώς δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη, όπως και οι Μιχάλης Τσαϊρέλης (προσαγωγοί), Δημήτρης Κατσίβελης (πλευρά).
Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται στη 12άδα ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος αναμένεται να πατήσει παρκέ μετά από περίπου 3 μήνες αποχής λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι (κάταγμα σκαφοειδούς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


