Έφτασε στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά ο Μαρκαριάν
Στην Αθήνα βρίσκεται και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος πιάνει και τυπικά δουλειά ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Ο Ουρουγουανός έφτασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον συνεργάτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο, εκεί όπου τους υποδέχθηκε π Νίκος Κωστένογλου.
Στην Αθήνα βρίσκεται και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος πιάνει και τυπικά δουλειά ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.
Ο Ουρουγουανός έφτασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον συνεργάτη του Ρόναλντ Μαρσενάρο, εκεί όπου τους υποδέχθηκε π Νίκος Κωστένογλου.
Ο 71χρονος τεχνικός θα μείνει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, εκεί όπου συγκεντρώνεται η Εθνική ομάδα, ενώ την Τετάρτη θα έχει την πρώτη του συνάντηση με το τεχνικό επιτελείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι



