ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν μας εκφράζει το πανό για τη Θύρα 7»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook τοποθετήθηκε σχετικά με το ντροπαστικό πανό για τη Θύρα 7 που υψώθηκε για λίγη ώρα στη Λεωφόρο, στην κυριακάτικη αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Παναιτωλικό. «δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του Παναθηναϊκού» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook τοποθετήθηκε σχετικά με το ντροπαστικό πανό για τη Θύρα 7 που υψώθηκε για λίγη ώρα στη Λεωφόρο, στην κυριακάτικη αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Παναιτωλικό.
Συγκεκριμένα ο επίσημος Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει σχετικά: «Το πανό που αναρτήθηκε έστω και για λίγο στη Λεωφόρο και αφορούσε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του Παναθηναϊκού».
Η φωτογραφία στην οποία αναφέρεται ο Παναθηναϊκός αφορά ένα πανό που είχαν τοποθετήσει φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο μνημείο της Θύρας 7 έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της 34ης επετείου των θυμάτων της Θύρας 7, στη Λεωφόρο έκανε την εμφανισή του το πανό: «Όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε», το οποίο έμεινε σε κοινή θέα για περίπου 10 λεπτά και κατέβηκε στο 55ο λεπτό του αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Επιστροφη στον κόσμο του Star Wars: Το Mandalorian and Grogu έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων
- Olympiacos Crowned Kings of Europe Once Again
- Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 67χρονου πατέρα του – Τον σκότωσε με κατσαβίδι
- Συνεχίζεται το «παζάρι» ΗΠΑ και Ιράν εν μέσω απειλών – «Ο Τραμπ δεν θα κάνει κακή συμφωνία», λέει ο Ρούμπιο
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ


