Παρουσιάζονται στη Θεσσαλονίκη τα άπαντα του Νίτσε
Τα άπαντα του Φρίντριχ Νίτσε, ένα μεγάλο εκδοτικό έργο σε μετάφραση του Ζήση Σαρίκα, παρουσιάζουν σήμερα, Παρασκευή (ώρα 19:00), στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία στη Θεσσαλονίκη οι εκδόσεις «Πανοπτικόν».
Τα άπαντα του Φρίντριχ Νίτσε, ένα μεγάλο εκδοτικό έργο σε μετάφραση του Ζήση Σαρίκα, παρουσιάζουν σήμερα, Παρασκευή (ώρα 19:00), στο βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» στη Θεσσαλονίκη οι εκδόσεις «Πανοπτικόν».
Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι Βασίλης Κάλφας, καθηγητής Φιλοσοφίας στο ΑΠΘ, Νικόλας Σεβαστάκης, πανεπιστημιακός-συγγραφέας, Ζήσης Σαρίκας, μεταφραστής-συγγραφέας, και ο εκδότης Κώστας Δεσποινιάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
- Ισραήλ: Σκότωσε μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σε επίθεση στον Λίβανο
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι



