Ο Μάκης Βολτυράκης στον πάγκο της Γλυφάδας
Ο Μάκης Βολτυράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Γλυφάδας, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σελετόπουλο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.
Ο Μάκης Βολτυράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Γλυφάδας, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σελετόπουλο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.
Η διοίκηση του ΑΝΟΓ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την αλλαγή «φρουράς» στο «τιμόνι» της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Α1 με τρεις βαθμούς μετά από επτά αγώνες και χρειάζεται να κάνει υπερπροσπάθεια για να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Ο Μάκης Βολτυράκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας με τον Εθνικό, ενώ έχει καθίσει επίσης στον πάγκο του Πανιωνίου (φιναλίστ του LEN Trophy) και του ΝΟ Χανίων, θα κάνει ντεμπούτο στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σελετόπουλος είχε αναλάβει τη Γλυφάδα σε ανάλογο χρονικό σημείο την προηγούμενη περίοδο (τον Δεκέμβριο του 2013) και τη βοήθησε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, παρά το κακό ξεκίνημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 78-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
- Χανταϊός στην Ελλάδα: Από την επιδημία του 1985 μέχρι σήμερα
- ΠΑΣΟΚ: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ – Πρόεδρος ο Κόκκιας, αντιπρόεδρος η Ζούπη
- Στον Αστακό το θαλάσσιο drone «φάντασμα» που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Η προέλευση του και η άγνωστη αποστολή του
