Ο Ντε Γιονγκ έστειλε τη Μίλαν στα προημιτελικά
Χάρη σε γκολ του Ντε Γιονγκ στο 86' η Μίλαν πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας με 2-1 της Σασουόλο. Έτσι οι Μιλανέζοι πήραν ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα προ δέκα ημερών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Πατσίνι στο 38' αλλά στο 64' ο Σαβσόνε ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε για της Σασουόλο. Τελικά, Ντε Γιονγκ με δεξί βολέ έπειτα από δοκάρι σε σουτ το Πόλι, έγραψε το τελικό 2-1 και χάρισε την πρόκριση στη Μίλαν.
Χάρη σε γκολ του Ντε Γιονγκ στο 86′ η Μίλαν πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας με 2-1 της Σασουόλο. Έτσι οι Μιλανέζοι πήραν ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα προ δέκα ημερών.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Πατσίνι στο 38′ αλλά στο 64′ ο Σαβσόνε ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε για της Σασουόλο.
Τελικά, Ντε Γιονγκ με δεξί βολέ έπειτα από δοκάρι σε σουτ το Πόλι, έγραψε το τελικό 2-1 και χάρισε την πρόκριση στη Μίλαν.
Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «16»:
14 Ιανουαρίου
Πάρμα-Κάλιαρι
Τορίνο-Λάτσιο
15 Ιανουαρίου
Γιουβέντους-Βερόνα
20 Ιανουαρίου
Ρόμα-Έμπολι
21 Ιανουαρίου
Φιορεντίνα-Αταλάντα
Ίντερ-Σαμπντόρια
22 Ιανουαρίου
Νάπολι-Ουντινέζε
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στα Χανιά: 60χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο και εντοπίστηκε μετά από ώρες – Ήταν πατέρας 3 παιδιών
- ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη θεσμική υπόληψη και δημοκρατική λειτουργία της Βουλής η κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων των εξεταστικών
- Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο ήρωας των Χριστουγέννων στην Μπουντεσλίγκα
- «Προτιμούσα να έχω γεννήσει ένα σκυλάκι» – Ο αποξενωμένος γιος της Μπριζίτ Μπαρντό, Νικολά-Ζακ Σαριέ
- Μήνυση Πλακιά για το ξεμπάζωμα των Τεμπών επί θητείας Κώστα Αγοραστού
- Ταϊρί: «Θέλουμε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και να πετύχουμε κάτι σημαντικό»


