Πέμπτη θέση στη Ν. Αφρική για τις Εθνικές ομάδες του Μπιτς Βόλεϊ
Το τρίτο συνεχές τάι μπρέικ αποδείχθηκε «γρουσούζικο» για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες ηττήθηκαν 2-1 (18-21, 21-19, 15-8) από της Γιαπωνέζες Τάκε, Μιζόε κι έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά του Όπεν της Νότιας Αφρικής, που διεξάγεται στο Μπλουμφοντέιν (Μανγκάουνγκ). Με την πέμπτη θέση θα αποχωρήσει από τη Νότια Αφρική και το Όπεν του Μπλούμφοντεϊν το δίδυμο των Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη.
Το τρίτο συνεχές τάι μπρέικ αποδείχθηκε «γρουσούζικο» για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες ηττήθηκαν 2-1 (18-21, 21-19, 15-8) από της Γιαπωνέζες Τάκε, Μιζόε κι έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά του Όπεν της Νότιας Αφρικής, που διεξάγεται στο Μπλουμφοντέιν (Μανγκάουνγκ).
Οι Ελληνίδες προηγήθηκαν 1-0, αλλά μετά την απώλεια του δεύτερου σετ στις λεπτομέρειες έχασαν εύκολα και το τάι μπρέικ.
Η Εθνική ομάδα κατετάγη στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης και με τους 300 βαθμούς που πρόσθεσε στη συνολική βαθμολογία της κέρδισε τη συμμετοχή στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού.
Στην 5η θέση και οι άντρες…
Με την πέμπτη θέση θα αποχωρήσει από τη Νότια Αφρική και το Όπεν του Μπλούμφοντεϊν το δίδυμο των Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη.
Η Εθνική ομάδα έχασε, ύστερα από δυνατή μάχη, από τους Ολλανδούς Νούμερντορ και Βάνρερχοστ, δηλαδή το νούμερο 1 του ταμπλό.
Μετά την απώλεια του πρώτου σετ (14-21) οι Έλληνες αθλητές ισοφάρισαν κατακτώντας το δεύτερο με 21-15, αλλά στο τάι μπρέικ λύγισαν (12-15).
Οι Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του τουρνουά και προσθέτοντας 300 πόντους στη συνολική βαθμολογία τους, επιβεβαιώνοντας, όπως και η Εθνική Γυναικών, την παρουσία τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Ιούνιο στο Αζερμπαϊτζάν (Μπακού).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα


