Ρώσοι αστυνομικοί βγάζουν selfies με τις μαμάδες τους
Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών προς την αστυνομία ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας, βάζοντας τους αστυνομικούς να βγάλουν selfies με τις μαμάδες τους.
Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών προς την αστυνομία ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας, βάζοντας τους αστυνομικούς να βγάλουν selfies με τις μαμάδες τους.
Αστυνομικοί από όλη τη χώρα φωτογραφήθηκαν με τις μαμάδες τους και πάνω από 2.000 selfies έχουν αναρτηθεί ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.
«Πρόκειται για ζεστές και τρυφερές selfies που βγάζουν οι αστυνομικοί με τα αγαπημένες τους μητέρες» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών στην ιστοσελίδα του.
Οι αστυνομικοί πρέπει να δείξουν την «απόλυτη αφοσίωσή τους στη δουλειά τους» και χρειάζονται τη στήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τονίζει το υπουργείο. «Η μητρική υποστήριξη είναι πού σημαντική ειδικά για τους νέους αξιωματικούς που μόλις έχουν ξεκινήσει το επάγγελμα αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο

