Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός λόγω της επετείου…
Οι επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου οδήγησαν την Πολιτεία σε αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί ανήμερα της 41ης επετείου (17/11) στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Οι επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου οδήγησαν την Πολιτεία σε αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί ανήμερα της 41ης επετείου (17/11) στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, οι δύο ομάδες δεν θα αγωνιστούν στις 17/11… «διότι το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθεί για την λήψη των μέτρων, προκειμένου οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν απρόσκοπα και σε ειρηνικό περιβάλλον».
Πλέον το παιχνίδι θα οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ σε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόσο ακραία ήταν η ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Meteo
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- NASA: Οι νέες εκπληκτικές φωτογραφίες από την αποστολή Artemis ΙΙ
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
- Ισπανία: Η ακτοφυλακή κατάσχεσε στον Ατλαντικό ποσότητα κοκαΐνης ρεκόρ – Σχεδόν 40 τόνους
- Πότε κλείνει η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
