Δείπνο… ανάτασης ηθικού στον Παναθηναϊκό
Δείπνο με σκοπό την ανάταση του ηθικού, εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, παρέθεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Δείπνο με σκοπό την ανάταση του ηθικού, εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, παρέθεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ομάδας κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και τους Τάκη Φύσσα, Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο, συζητώντας παράλληλα για τα θέματα της ομάδας.
Φτάνοντας στο εστιατόριο, δηλώσεις έκανε ο Χρήστος Μπούρμπος: «Είναι σημαντικές αυτές οι εκδηλώσεις βοηθάνε στο καλό κλίμα της ομάδας… Θα γίνουν και άλλα τραπέζια μέσα στην χρόνια».
Για τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να ανέβουμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Αιντχόφεν και Ολυμπιακό και είναι σημαντικό να πάμε με νικηφόρα αποτελέσματα».
Για το ότι παίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του: «Τώρα ανήκω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech

