Αμφίβολος εν όψει Ατρομήτου ο Αθανασιάδης
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε κατά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος «αποκόμισε» πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα του «δικέφαλου» με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη διάταση δεξιού έσω πλατέος μυός, καθώς και κάκωση οπίσθιων μηριαίων.
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε κατά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος «αποκόμισε» πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα του «δικέφαλου» με τον Ατρόμητο.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη διάταση δεξιού έσω πλατέος μυός, καθώς και κάκωση οπίσθιων μηριαίων.
Ο Αθανασιάδης ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του και το αν θα συμμετάσχει στον Κυριακάτικο αγώνα θα κριθεί το Σάββατο, ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο θα βρίσκεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλόκα με χιλιάδες τρακτέρ σε όλη τη χώρα – Κλιμακώνουν οι αγρότες και πιέζουν την κυβέρνηση [Live χάρτης]
- Stoiximan GBL: «Μάχη» Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο ΣΕΦ, υποδέχεται τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός
- Αυτά είναι τα 8 σημεία στην Αττική που μπαίνουν οι «έξυπνες» κάμερες ως τέλος του έτους
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Ινδία: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο νυχτερινό κέντρο – Τουλάχιστον 25 νεκροί
- Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Μπακς (124-112) – Όλα τα αποτελέσματα στο NBA

