Αμφίβολος και ο Τοροσίδης εν όψει Φινλανδίας
Μετά τους Χολέμπας, Χριστοδουλόυπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλας, Κονέ και Μανωλά, ο Βασίλης Τοροσίδης είναι το τελευταίο θύμα τραυματισμού στην Εθνική Ελλάδας. Ο διεθνής μπακ της Ρόμα έμεινε εκτός από τη σημερινή προπόνηση, καθώς πάσχει από οσφυαλγία και αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρηση με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.
Μετά τους Χολέμπας, Χριστοδουλόυπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλας, Κονέ και Μανωλά, ο Βασίλης Τοροσίδης είναι το τελευταίο θύμα τραυματισμού στην Εθνική Ελλάδας.
Ο διεθνής μπακ της Ρόμα έμεινε εκτός από τη σημερινή προπόνηση, καθώς πάσχει από οσφυαλγία και αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρηση με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.
Παράλληλα ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε ατομικό του πρόγραμμα.
Η αποστολή θα πάει στο «Ελ. Βενιζέλος» και θα «πετάξει» στις 3.15μ.μ. για το Ελσίνκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι


