Στη ΝΕΡΙΤ Sports το τουρνουά «Nick Galis Cup»
Από την τηλεοπτική συχνότητα της ΝΕΡΙΤ Sports θα μεταδοθεί το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Hall». Στο τουρνουά το οποίο είναι αφιερωμένο στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, θα πάρουν μέρος εκτός από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός, η Μπάνβιτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Από την τηλεοπτική συχνότητα της ΝΕΡΙΤ Sports θα μεταδοθεί το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Hall».
Στο τουρνουά το οποίο είναι αφιερωμένο στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, θα πάρουν μέρος εκτός από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός, η Μπάνβιτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» στις 20 και 21/9 με τη συμμετοχή των ΑΡΗ, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ, θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ Sports.
Για τηλεοπτικούς λόγους, ο πρώτος ημιτελικός του τουρνουά ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Μπάνβιτ θα ξεκινήσει 15 λεπτά αργότερα (18.45) απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9
18:45 ΑΡΗΣ – Μπάνβιτ
21:00 Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/9
18:30 Μικρός τελικός
21:00 Μεγάλος τελικός»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκλογές στην Ουγγαρία: «Οι Ούγγροι θα γράψουν ιστορία» λέει ο Μαγιάρ – «Είμαι εδώ για να νικήσω» δήλωσε ο Όρμπαν
- Η τελευταία μέρα της regular season του ΝΒΑ: Μεγάλα παιχνίδια για το καλύτερο πλασάρισμα
- Στη Μητρόπολη Αθηνών έκανε Ανάσταση ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
- One in Ten Struggle With Focus, Greek Survey Finds
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας

