Πετρούπολη: Αναβλήθηκε για τις 13 Οκτωβρίου η συναυλία Θεοδωράκη
Αναβάλλεται, λόγω πρόβλεψης για ακραία καιρικά φαινόμενα, η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, συναυλία της λαϊκής ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με την Γλυκερία, τον Λάκη Χαλκιά και τη Μπέττυ Χαρλαύτη. Οι συντελεστές της παράστασης ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό στις 13 Οκτωβρίου στο Βοτανικός Live Stage.
Αναβάλλεται, λόγω πρόβλεψης για ακραία καιρικά φαινόμενα, η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, συναυλία της λαϊκής ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με την Γλυκερία, τον Λάκη Χαλκιά και τη Μπέττυ Χαρλαύτη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.
Οι συντελεστές της παράστασης ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό σε νέα ημερομηνία και χώρο. Συγκεκριμένα η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στο Βοτανικός Live Stage (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση, Κασσάνδρας 19).
Οι διοργανωτές ζητούν από το κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια του, τα οποία και θα ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο ανέβαλε το ταξίδι του στο Ισραήλ εν μέσω της επίθεσης εναντίον του Ιράν

