Στο φως αδημοσίευτο κεφάλαιο από τον «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»
Ένα μέχρι πρότινος αδημοσίευτο κεφάλαιο από το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας ήρθε στο φως. Το κεφάλαιο με τίτλο «Το Δωμάτιο της καραμέλας με γεύση βανίλιας» υπήρξε σε αρχικό προσχέδιο του βιβλίου.
Ένα μέχρι πρότινος αδημοσίευτο κεφάλαιο από το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας ήρθε στο φως.
Το κεφάλαιο με τίτλο «Το Δωμάτιο της καραμέλας με γεύση βανίλιας» υπήρξε σε αρχικό προσχέδιο του βιβλίου.
Σε αυτή την εκδοχή του βιβλίου υπήρχαν δέκα παιδιά και όχι μόνο πέντε.
Το κεφάλαιο δημοσιεύει η εφημερίδα The Guardian και περιγράφει το πως τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους και τον Βίλι Βόνκα, τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη του εργοστασίου σοκολάτας μπαίνουν σε ένα ακόμα δωμάτιο και συναντούν ένα βουνό καραμέλας.
Δύο απείθαρχα παιδιά όμως ανεβαίνουν σε ένα τρενάκι που μεταφέρει καραμέλα -παρά τις προειδοποιήσεις του κυρίου Βόνκα- και κινδυνεύουν να γίνουν και τα ίδια καραμέλα!
To 2014 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την έκδοση του διάσημου παιδικού βιβλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κώστας Δόξας: Καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του
- Ποιες αβεβαιότητες αντιμετωπίζει ο προϋπολογισμός του 2026
- Τρομακτικό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός της μηχανής
- Αγριος ξυλοδαρμός 45χρονης από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Ολυμπιακός για τη δυναμική παρουσία του κόσμου του στο Λεβερκούζεν: «Ο 12ος παίκτης μας» (vid)
- Οι πιο ωραίες διαδρομές για ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη – Από βαγόνια των 10.000 ευρώ έως νυχτερινά δρομολόγια



