Ξέβαψαν τελικά τις σημαίες των ΗΠΑ στη γέφυρα του Μπρούκλιν
Λύθηκε το μυστήριο με τις λευκές σημαίες που υψώθηκαν στις δύο πλευρές της γέφυρας του Μπρούκλιν. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων, τα οποία ανέβηκαν νύχτα στη γέφυρα και ξέβαψαν πιθανότατα με χλωρίνη τις αμερικανικές σημαίες.
Λύθηκε το μυστήριο με τις λευκές σημαίες που υψώθηκαν στις δύο πλευρές της γέφυρας του Μπρούκλιν.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων, τα οποία ανέβηκαν νύχτα στη γέφυρα και ξέβαψαν πιθανότατα με χλωρίνη τις αμερικανικές σημαίες.
Με μια πιο προσεκτική ματιά, η αστυνομία της Νέας Υόρκης αντιλήφθηκε πως οι αμερικανικές σημαίες δεν είχαν κατέβει για να υψωθούν στη θέση τους οι λευκές, αλλά είχαν μετατραπεί σε λευκές, καθώς ξεχώριζαν ξεθωριασμένα τα αστεράκια.
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους πέντε δράστες να ανεβαίνουν στον πρώτο από τους δύο πυλώνες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης. Έσβησαν τον προβολέα και προχώρησαν στην «παρέμβαση». Το ίδιο έγινε λίγο αργότερα και με τη σημαία του άλλου πυλώνα.
Ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας της πόλης Τζον Μίλερ δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι θα διωχθούν και σημείωσε ότι αυτά τα θέματα δεν είναι ούτε ασήμαντα, ούτε αστεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν περισσότεροι από 5.000 μαθητές από 55 σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Οι έξυπνες κάμερες έχουν πιάσει 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Πότε ξεκινούν οι κλήσεις
- Η FIFA και το Συμβούλιο Αθλητισμού του Ντουμπάι εγκαινιάζουν νέα ετήσια παγκόσμια βραβεία ποδοσφαίρου
- H Meta ποντάρει στα ΑΙ agents με την εξαγορά της κινεζικής Manus
- H Χέλεν Μίρεν «δεν ήθελε» να υποδυθεί μια γυναίκα που πεθαίνει στην ταινία Goodbye June
- Ρομαίν Ρολάν: Αγώνας υπέρ της ελευθερίας και του σεβασμού του ανθρώπινου πνεύματος







