Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε «όχι» στην εθνική Βραζιλίας
Αρνητική απάντηση στην πρόταση που του έγινε για να αναλάβει τον πάγκο της Βραζιλίας έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προσεγγίστηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, ωστόσο είπε «όχι» αφού προς το παρόν δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι.
Αρνητική απάντηση στην πρόταση που του έγινε για να αναλάβει τον πάγκο της Βραζιλίας έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προσεγγίστηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, ωστόσο είπε «όχι» αφού προς το παρόν δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι.
Στη Βραζιλία θέλουν τον Μουρίνιο να οδηγήσει την Σελεσάο στο Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στη Ρωσία, αφού ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.
Όμως, ο μάνατζερ του «Special One», Ζορζ Μέντες, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο για την ώρα δεν είναι εφικτό.
Πάντως, η πλευρά της Βραζιλίας είναι διατεθειμένη να περιμένει ακόμα δύο χρόνια τον Μουρίνιο και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαν Ντιέγκο: Μανιφέστο μίσους 75 σελίδων συνόδευε το βίντεο που μετέδιδαν ζωντανά από το τζαμί οι μακελάρηδες
- Μεγάλη Εικόνα: Καινούργια κόμματα, αναταράξεις και νέες ισορροπίες
- Υποκλοπές: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Δεμίρης – Θύελλα αντιδράσεων από την άρνηση Τζαβέλλα να παραστεί
- Βορίζια: Την Παρασκευή απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι – Πώς δρούσε η οικογενειακή «μαφία» της Κρήτης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή




