Το βράδυ της Δευτέρας ο Ολυμπιακός βρέθηκε μια ανάσα από τον Κάρλον Μπράουν, όμως μέχρι το ξημερώματα της Τρίτης, τα δεδομένα άλλαξαν. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είχε καταθέσει μία αρκετά υψηλή προσφορά στον ατζέντη του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ, όμως, ο ίδιος τελικά αποφάσισε να επιλέξει τη γερμανική Μπάμπεργκ, η οποία θα συμμετάσχει στο Eurocup.

Η προσφορά του Ολυμπιακού έφτασε συνολικά για δύο χρόνια το 1.000.000 δολάρια, όμως, το θέμα «κόλλησε» στον πρωταγωνιστικό ρόλο που ήθελε να έχει ο παίκτης στην ομάδα του. Οι Πειραιώτες του εξήγησαν στον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ πως τον θέλουν ως παρτενέρ του αρχηγού, Βασίλη Σπανούλη, όμως ο ίδιος επέμενε πως ήθελε να είναι το «πρώτο βιολί» αγωνιζόμενος για τουλάχιστον 30 λεπτά σε κάθε ματς.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί τον χρόνο συμμετοχής που απαίτησε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Ισραήλ (έχοντας κατά μέσο όρο 19,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ) και η μεταγραφή ναυάγησε οριστικά με τους Πειραιώτες να στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις, ενώ απέκλεισαν και την περίπτωση του Ντουάιτ Μπάικς, ο οποίος πέρυσι που έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς και το NBDL με τη φανέλα των Μπέικερσφιλντ Τζαμ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ