Εξαφανίστηκε το παγκάκι που «πρωταγωνιστούσε» σε γνωστή ταινία
Φτερά έκανε διάσημο παγκάκι στο Άμστερνταμ, το οποίο «πρωταγωνιστούσε» στην εφηβική δραματική ταινία, Το Λάθος Αστέρι, που σπάει ταμεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά την επιτυχία της ταινίας -με πρωταγωνίστρια τη Σέιλιν Γούντλεϊ-, το παγκάκι μετατράπηκε σε... τουριστικό προορισμό.
Φτερά έκανε διάσημο παγκάκι στο Άμστερνταμ, το οποίο «πρωταγωνιστούσε» στην εφηβική δραματική ταινία, Το Λάθος Αστέρι, που σπάει ταμεία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το πράσινο παγκάκι, στο οποίο καθόντουσαν οι πρωταγωνιστές και αντάλλασσαν φιλιά, εξαφανίστηκε.
«Είναι ντροπιαστικό, γιατί πραγματικά συνήθως ξέρουμε που βρίσκονται, αλλά έχει εξαφανιστεί» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της πόλης.
Μετά την επιτυχία της ταινίας -με πρωταγωνίστρια τη Σέιλιν Γούντλεϊ-, το παγκάκι μετατράπηκε σε… τουριστικό προορισμό.
Επειδή στη θέση που βρισκόταν το παγκάκι τοποθετήθηκε μία τεράστια γλάστρα, η απουσία του δεν έγινε άμεσα αντιληπτή. Ο δήμος κατάλαβε ότι το παγκάκι έλειπε όταν φαν της ταινίας άρχισαν να ρωτούν που βρισκόταν.
Ο εκπρόσωπος της πόλης θεωρεί ότι πρόκειται για… σινεφίλ κλέφτες και λέει στους φαν της ταινίας «να έχουν τα μάτια τους στο eBay».
Το παγκάκι πρόκειται σύντομα να αντικατασταθεί, εάν υπάρχει κάποιο άλλο διαθέσιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν
- Σοκαριστικό τροχαίο έξω από την Αμφίκλεια – Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ
- Παρά τους δασμούς του Τραμπ, η οικονομία της ΕΕ αναπτύσσεται περισσότερο από το αναμενόμενο το 2025






