Έφτιαξαν δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου σε ιδιωτικό οικόπεδο
Λάθος έκαναν οι υπεύθυνοι σε πόλη του Μέιν, κατασκευάζοντας γήπεδο ποδοσφαίρου σε ιδιωτικό οικόπεδο. Προφανώς, ξέχασαν να ελέγξουν τους τίτλους ιδιοκτησίας, θεωρώντας ότι το οικόπεδο ανήκει εξ' ολοκλήρου σε υπάρχον αθλητικό κέντρο.
Λάθος έκαναν οι υπεύθυνοι σε πόλη του Μέιν, κατασκευάζοντας γήπεδο ποδοσφαίρου σε ιδιωτικό οικόπεδο. Προφανώς, ξέχασαν να ελέγξουν τους τίτλους ιδιοκτησίας, θεωρώντας ότι το οικόπεδο ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε υπάρχον αθλητικό κέντρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Morning Sentinel, ο Δήμος τουλάχιστον σκέφτηκε πρακτικά στην προσπάθειά του να διορθώσει το λάθος: θα ξοδέψει 15.000 για να αγοράσει ένα κομμάτι του οικοπέδου από τον ιδιοκτήτη του και άλλα 12.500 δολάρια για τις υπόλοιπες μετατροπές-επισκευές που απαιτούνται.
Η λύση αυτή ήταν ασφαλώς οικονομικότερη από τα 45.000 δολάρια που χρειάζονται για να φτιαχτεί εξ’ ολοκλήρου σε άλλο σημείο το γήπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής
- Η διττή στρατηγική των ΗΠΑ πίσω από τις απευθείας συνομιλίες τους με τον υπουργό του Μαδούρο πριν την απαγωγή
- Οι συμπεριφορές μας που δεν πρέπει να εκδηλώνουμε στον σκύλο μας
- Πληθωρισμός τροφίμων: Σε υψηλά επίπεδα στην Ευρωζώνη – Μεγάλες ανατιμήσεις σε κρέας, καφέ, τσάι και κακάο
- Πώς έχτισε την ηγεμονία της Viocalco ο Νίκος Στασινόπουλος
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον Ναν










