Σε απολογία έξι ΠΑΕ για «μικροεπεισόδια» στα παιχνίδια της Κυριακής
Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Καλλονή και Απόλλων κλήθηκαν σε απολογία την Πέμπτη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Οι ομάδες αυτές κινδυνεύουν με πρόστιμο για «μικροεπεισόδια» στα παιχνίδια της Κυριακής.
Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Καλλονή και Απόλλων κλήθηκαν σε απολογία την Πέμπτη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Οι ομάδες αυτές κινδυνεύουν με πρόστιμο για «μικροεπεισόδια» στα παιχνίδια της Κυριακής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 10-04-2014 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 33η Αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Πανθρακικός.
Β) ΠΑΕ Απόλλων: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων-ΠΑΕ Εργοτέλης.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι. Φασομυτάκη (διαπιστευμένο): Για τη συμπεριφορά του κ. Φασομυτάκη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Α) ΠΑΣ Γιάννινα (Κ20): Για τη συμπεριφορά φιλάθλου της στον αγώνα των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμερικανικές απειλές, ξανά – Ο Χέγκσεθ λέει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βομβαρδίσουν το Ιράν
- «Σε άριστη κατάσταση»: Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε αναφορά με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Τραμπ
- LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
- «Μπλε Φεγγάρι»: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό φαινόμενο
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 94-102: Στους τελικούς οι «πράσινοι» με σούπερ Οσμάν (vid)
- Τις μη οργανωμένες παραλίες προτιμούν οι Αθηναίοι – «Αλμυρές» οι τιμές στις ομπρέλες


