Από τέσσερις αγωνιστικές σε Μπουγαΐδη και Μπακασέτα
Με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρήθηκαν από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης και ο Τάσος Μπακασέτας, για την αποβολή τους στο παιχνίδι του Αρη με τον Πλατανιά, την περασμένη Κυριακή στα Περιβόλια.
Με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρήθηκαν από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης και ο Τάσος Μπακασέτας, για την αποβολή τους στο παιχνίδι του Αρη με τον Πλατανιά, την περασμένη Κυριακή στα Περιβόλια.
Οι δύο ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων» αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι επιτέθηκαν στο βοηθό διαιτητή Γιουργιώτη για την κατακύρωση του δεύτερου -και νικητήριου- γκολ της ομάδας των Χανίων.
Παράλληλα, ο Απόλλων Σμύρνης θα στερηθεί στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια των υπηρεσιών των Αλέξανδρου Τζόρβα, Χρήστου Μίνγκα και Πέτρου Κανακούδη.
Οι τρεις παίκτες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής, επειδή ο διαιτητής της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο, Απόστολος Αμπάρκιολης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά το σφύριγμα της λήξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα


