Στις 22 Φεβρουαρίου το ματς Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε ν' αναβάλει το παιχνίδι της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, για την 17η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας, καθώς προέκυψε πρόβλημα με το γήπεδο των γηπεδούχων.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε ν’ αναβάλει το παιχνίδι της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, για την 17η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας, καθώς προέκυψε πρόβλημα με το γήπεδο των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά στις 22 του μηνός στο Δημοτικό στάδιο των Αχαρνών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση: «Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας του 6ου ομίλου, Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 22/2/2014 και ώρα 15:00 στο Δημ. Στ. Αχαρνών.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα και ανετράπη – Τραυματίστηκε ο οδηγός
- Η αλήθεια πίσω από το μέλι: Τι λέει η επιστήμη
- Ποιος θα καλλιεργεί αύριο; – Γερνούν οι αγρότες, αδειάζει η ύπαιθρος
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από σήμερα έως 5 Ιουνίου
- Δύο συνταγές για κέικ
- Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες

