Αταξίες του Ζιρού πριν τη 5άρα που δέχθηκε η Αρσεναλ
Μια μέρα μετά την βαριά ήττα της Άρσεναλ με 5-1 από την Λίβερπουλ, η ιρλανδική «Sun» γράφει ότι ο Ολιβιέ Ζιρού πέρασε την νύχτα πριν το ματς μαζί με ένα μοντέλο στο ξενοδοχείο της ομάδας!
Μια μέρα μετά την βαριά ήττα της Άρσεναλ με 5-1 από την Λίβερπουλ, η ιρλανδική «Sun» γράφει ότι ο Ολιβιέ Ζιρού πέρασε την νύχτα πριν το ματς μαζί με ένα μοντέλο στο ξενοδοχείο της ομάδας!
«Ο άσος της Άρσεναλ, Ολιβιέ Ζιρού ήταν με ένα μοντέλο στο ξενοδοχείο της ομάδας στις 3 το πρωί, ώρες πριν από τον αγώνα. Ο παντρεμένος Γάλλος, 27 χρονών, έβαλε κρυφά την Σέλια Κάι στο δωμάτιο του παρά τις εντολές του Αρσέν Βενγκέρ», γράφει η «Sun».
Η απόδοση του Γάλλου φορ, στο αγώνα με την Λίβερπουλ ήταν κάτω του μετρίου και ο προπονητής της Άρσεναλ τον έβγαλε ως αλλαγή στο 60΄.
Φυσικά σε περίπτωση, που όλα αυτά είναι αλήθεια ο Ζιρού θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τόσο στον Αρσέν Βενγκέρ όσο και στην σύζυγό του!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά


