«Κοιτάξτε, καταζητούμαι» είπε στο Facebook και συνελήφθη
Δεν ήταν και η πιο έξυπνη κίνηση. Άνδρας έκανε «share» στο Facebook δημοσίευση που είχε ανεβάσει η αστυνομία, όπου αναγραφόταν ότι καταζητείται. Συνελήφθη από αστυνομικούς 45 λεπτά αργότερα.
Δεν ήταν και η πιο έξυπνη κίνηση. Άνδρας έκανε «share» στο Facebook δημοσίευση που είχε ανεβάσει η αστυνομία, όπου αναγραφόταν ότι καταζητείται. Συνελήφθη από αστυνομικούς 45 λεπτά αργότερα.
Ο Άντονι Τζέιμς Λέσκοβιτς Τζούνιορ προσπαθούσε να αποφύγει τη σύλληψή του από τον Νοέμβριο, αλλά συνελήφθη όταν ανέβασε το μήνυμα της αστυνομίας που ανέφερε ότι καταζητείται.
Ο 35χρονος άνδρας ανέβασε την δημοσίευση της αστυνομίας μόλις τρία λεπτά μετά την αρχική ανάρτηση, γράφοντας από κάτω: «Το λατρεύω. Μ**άκες».
Αρκετοί φίλοι του έσπευσαν να πατήσουν like, ενώ κάποιοι τού ευχήθηκαν καλή τύχη.
Ο αστυνομικός Τ.Τζ. Ρέντσλερ υποδύθηκε μία γοητευτική γυναίκα και έπιασε κουβέντα με τον καταζητούμενο, ρωτώντας τον για την εν λόγω ανάρτηση.
Μέσα σε μισή ώρα, ο αστυνομικός συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Λέσκοβιτς και κανόνισε να τον συναντήσει για ένα τσιγάρο.
Όταν ο ύποπτος έφτασε στο σημείο, συνάντησε τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Ο Λέσκοβιτς κατηγορείται μαζί με άλλους τρεις άνδρες για επίθεση κατά ενός άνδρα, με στόχο τη ληστεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν





