Παρέμεινε η ποινή των τριών αγωνιστικών στον Βίντιτς
Απορρίφθηκε η έφεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά της ποινής του Νεμάνια Βίντιτς κι έτσι ο αρχηγός των Μπέμπηδων θα απουσιάσει για τις τρεις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας. Ο Σέρβος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στις καθυστερήσεις της ήττας (3-1) από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Εντέν Αζάρ.
Απορρίφθηκε η έφεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά της ποινής του Νεμάνια Βίντιτς κι έτσι ο αρχηγός των Μπέμπηδων θα απουσιάσει για τις τρεις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας.
Ο Σέρβος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στις καθυστερήσεις της ήττας (3-1) από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Εντέν Αζάρ.
Η προσπάθεια της ομάδας του να περιορίσει την ποινή δεν στέφθηκε με επιτυχία κι έτσι ο Βίντιτς θα μείνει εκτός του ημιτελικού του λιγκ καπ με τη Σάντερλαντ την Τετάρτη, καθώς και από τους αγώνες πρωταθλήματος με την Κάρντιφ και τη Στόουκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
