Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κάλαντα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας

Κάλαντα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας

Τα κάλαντα έψαλαν το πρωί της Δευτέρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η μπάντα της Προεδρικής Φρουράς, η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας. Στον πρωθυπουργό Αντ.Σαμαρά έψαλαν τα κάλαντα η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων, παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώστα και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο έψαλαν τα κάλαντα παιδιά αστυνομικών και πρόσκοποι.

Τα κάλαντα έψαλαν το πρωί της Δευτέρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η μπάντα της Προεδρικής Φρουράς, η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας.

Ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Λίγο αργότερα αναχώρησε για τη Γερμανία, όπως κάθε χρόνο, για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Στην αλλαγή του νέου χρόνου θα επιστρέψει για να παραστεί στη δοξολογία και να δεχθεί ευχές στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, από παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώστα και από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Καγιαδάκης, είπε και μερικές μαντινάδες στον πρωθυπουργό:

«Αν είχε Αντώνη Σαμαρά νωρίτερα η χώρα, δεν θα ΄χε το κατάντημα που είχε μέχρι τώρα.
Από την Κρήτη ήρθαμε δύο λόγια να σας πούμε, μαζί με σας, πρωθυπουργέ, κι εμείς ξαρδιοχτυπούμε.

»Πετύχατε η χώρα μας ορθή να παραμείνει στη διεθνή τη λαίλαπα, στης κρίσης το καμίνι.
Όμως, τα αποτελέσματα θα πρέπει να φανούνε, να μην υπάρχουν άστεγοι, παιδάκια που πεινούνε.

»Η συνταγή της τρόικα έχει πολύ αλάτι κι αν δεν αλλάξει η συνταγή θα χάσει τον «πελάτη».
Χρόνια πολλά, πρωθυπουργέ, από τους βρακοφόρους,
χαράτσι τέρμα της ΔΕΗ κι απ΄τον Στουρνάρα φόρους».

Οι βρακοφόροι της Κρήτης δώρισαν στον πρωθυπουργό μία μεταξοτυπία με θέμα την αρπαγή της Ευρώπης και στη σύζυγό του ένα βιβλίο με την ιστορία της Κρήτης.

Παράλληλα, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό ΕξωτερικώνΕυάγγελο Βενιζέλοέψαλαν μέλη του τμήματος χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο