Εύκολη νίκη η Νίκη, «Χ» στο «Ελ Πάσο», διακοπή στα Μέγαρα
Η Νίκη Βόλου επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Βατανιακού, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 12ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League). Για τον 1ο όμιλο, στα Μέγαρα το ματς του Βύζαντα με την Παναχαϊκή διεκόπη στο 72' αφού έσβησαν οι δυο από τους τέσσερις προβολείς με το σκορ στο 4-2 υπέρ των γηπεδούχων. Το ματς θα συνεχιστεί την Τρίτη από το 72ο λεπτό. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Καλλιθέα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) του Ηρακλή Ψαχνών στο «Ελ Πάσο».
Με δύο τέρματα του Ανιέτε (35′, 47′) και ένα του Μανουσάκη (45′), η Νίκη Βόλου επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Βατανιακού, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 12ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League).
Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα της Μαγνησίας μείωσε εκ νέου τη διαφορά που το χωρίζει από την πρωτοπόρο Κέρκυρα στους τέσσερις βαθμούς. Το γκολ του Βατανιακού σημείωσε ο Γιαννούλης στο 58′.
Τα αποτελέσματα:
Αιγινιακός-Ζάκυνθος 3-0
Πιερικός-Τύρναβος 1-1
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Δόξα Δράμας 1-2
Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 4-0
Κέρκυρα-Εθνικός Γαζώρου 1-0
Βατανιακός-Νίκη Βόλου 1-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1. Κέρκυρα 30
2. Νίκη Βόλου 26
3. Εθνικός Γαζώρου 21
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 20
. Ηρακλής 20
6. Αιγινιακός 18
. Ζάκυνθος 18
8. Τύρναβος 17
9. Απόλλων Καλαμαριάς 16
10. Πιερικός 13
. Δόξα Δράμας 13
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 9
13. Βατανιακός 8
14. Καβάλα 6
«Χ» στο Ελ Πάσο, διακοπή στα Μέγαρα
Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας των Μεγάρων ανάμεσα στο γηπεδούχο Βύζαντα και την Παναχαϊκή, που διακόπηκε από τον διαιτητή Μιχαηλίδη στο 72′ λόγω ελλιπούς φωτισμού κι ενώ η αχαϊκή ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ με 4-2. Το εναπομείναν διάστημα θα παιχθεί την τρίτη, με την αναμέτρηση να συνεχίζεται από το 72ο λεπτό.
Στη συνάντηση που ακολούθησε και με την οποία ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, η Καλλιθέα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) του Ηρακλή Ψαχνών στο «Ελ Πάσο».
Τα αποτελέσματα:
Πανηλειακός-Επισκοπή 1-2
Παναιγιάλειος-Φωστήρας 1-0
Αστέρας Μαγούλας-Χανιά 0-1
Γλυφάδα-Φωκικός 0-2
Ολυμπιακός Βόλου-Αχαρναϊκός 3-1
Βύζας Μεγάρων-Παναχαϊκή διακόπηκε
Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1. Ολυμπιακός Βόλου 29
2. Χανιά 25
3. Καλλιθέα 22
4. Φωκικός 20
. Επισκοπή 20
. Ηρακλής Ψαχνών 20
7. Παναιγιάλειος 19
8. Παναχαϊκή 13 -11αγ.
. Φωστήρας 13
10. Πανηλειακός 12
11. Αστέρας Μαγούλας 11
. Αχαρναϊκός 11
13. Βύζας Μεγάρων 6 -11αγ.
14. Γλυφάδα 5
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς

