Οι περιπέτειες του Batkid, τώρα και σε κινηματογραφικό τρέιλερ
Το Batkid, ο 5χρονος ασθενής από λευχαιμία που έκλεψε την καρδιά του Σαν Φρανσίσκο με την επιθυμία του να γίνει Μπάτμαν για μία ημέρα, έχει πλέον και το δικό του κινηματογραφικό τρέιλερ. Δείτε το βίντεο.
Το Batkid, ο 5χρονος ασθενής από λευχαιμία που έκλεψε την καρδιά του Σαν Φρανσίσκο με την επιθυμία του να γίνει Μπάτμαν για μία ημέρα, έχει πλέον και το δικό του κινηματογραφικό τρέιλερ.
Δείτε το βίντεο
Ο 5χρονος Μάιλς που πάσχει από λευχαιμία είχε ζητήσει από την οργάνωση Make A Wish να γίνει υπερήρωας για μία ημέρα. Η ευχή του έγινε πραγματικότητα με τη συμμετοχή χιλιάδων κατοίκων του Σαν Φρανσίσκο και το Batkid έσωσε την πόλη από τους Riddler και Πιγκουίνο, ενώ δέχθηκε και την ευγνωμοσύνη του δημάρχου.
Ο μικρός συγκίνησε και τους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως τον Μπεν Αφλεκ, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Μπάτμαν στις νέες περιπέτειες του σούπερ ήρωα, αλλά τον Κρίστιαν Μπέιλ, επίσης Mπάτμαν.
«Το είδα στις ειδήσεις, είδα τον τίτλο και αναρωτήθηκα: «Τι είναι αυτό;» Και μετά είδα όλες τις φωτογραφίες του που τον έδειχναν να τρέχει από δω και από εκεί και να σώζει κόσμο. Είναι πολύ συγκινητικό» είπε ο Bale στην ιστοσελίδα του περιοδικού Vulture.
«Ο μικρός θα πρέπει να είχε εντυπωσιαστεί. Ελπίζω ότι αργότερα θα μπορεί να το σκέφτεται και να λέει: «Θεέ μου, αυτό ήταν φανταστικό»».
Αργότερα ο Μπεν Άφλεκ έγραψε στο Twitter: «Batkid. Ο καλύτερος Μπάτμαν όλων των εποχών».
Batkid. Best Batman ever. #SFBatKid #MakeAWish @SFWish
— Ben Affleck (@BenAffleck) November 16, 2013
Ο Μάιλς διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν ήταν 18 μηνών. Η θεραπεία του τελείωσε τον Ιούνιο και σήμερα η ασθένειά του βρίσκεται σε ύφεση.
Αλλά και ο Μάικλ Κίτον που ερμήνευσε τον Μπάτμαν στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον, Μπάτμαν και Ο Μπάτμαν Επιστρέφει, δήλωσε ότι η περιπέτεια που έζησε ο Μάιλς ήταν «η πιο γλυκιά του κόσμου».
«Είναι τέλειο. Πολύ γλυκιά ιδέα» είπε ο Κίτον στην ιστοσελίδα TMZ.
Αγγελική Στελλάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη
- Δημογραφικό: Μακροζωία στην Ευρώπη και γήρανση στην Ελλάδα – Δύο όψεις της ίδιας κρίσης
- Μπενίτεθ: «Να βελτιωθούμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος»
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η ιστορία πίσω από τον σχεδιασμό των εντυπωσιακών στολών της Αϊτής
- Βαίνουν προς το τέλος τους οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες;
- Ο Ανδρουλάκης απάντησε με Tik Tok στο viral βίντεο νεαρής για την τρέλα που επικρατεί στα ενοίκια


