Την πρώτη της ατομική έκθεση στην Αυστραλία εγκαινίασε η Γιόκο Όνο
«Ο Πόλεμος Τελείωσε (αν το θέλετε)» τιτλοφορείται η νέα έκθεση της Γιόκο Όνο που παρουσιάζει στην Αυστραλία και περιλαμβάνει γλυπτά και κολάζ. Η έκθεσή της όπως λέει η ίδια έχει στόχο να ενώσει τους ανθρώπους για να ονειρευτούν μαζί και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της τέχνης. Ο τίτλος της αναφέρεται στην εκστρατεία που πραγματοποίησε η ίδια με τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Τζον Λένον το 1969.
«Ο Πόλεμος Τελείωσε (αν το θέλετε)» τιτλοφορείται η νέα έκθεση της Γιόκο Όνο που παρουσιάζει στην Αυστραλία και περιλαμβάνει γλυπτά και κολάζ.
Η έκθεσή της, όπως λέει η ίδια, έχει στόχο να ενώσει τους ανθρώπους για να ονειρευτούν μαζί και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της τέχνης.
«Πρόκειται για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει η κοινωνία» δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Όνο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αυστραλίας στο Σίδνεϊ, όπου εγκαινιάστηκε η έκθεση και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Αυτή είναι η πρώτη ατομική έκθεση που πραγματοποιεί η Όνο στην Αυστραλία.
Ο τίτλος της αναφέρεται στην εκστρατεία που πραγματοποίησε η ίδια με τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Τζον Λένον το 1969.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ


