Ποιοι πανηγυρισμοί; Προπόνηση για τον «αγώνα της χρονιάς»
Ο Ολυμπιακός πήρε το «διπλό» στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, καθώς η προσοχή στρέφεται στο ματς της Τρίτης με τη Μπενφίκα. Γι' αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν την Κυριακή το πρωί στου Ρέντη με τον Μίτσελ να μετρά επιστροφές. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Πάουλο Μασάντο να λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση, κανονικά γυμνάστηκαν ακόμη ο Γκαετάν Μπονγκ και ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην UEFA , ενώ θεραπεία έκαναν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάικλ Ολαϊτάν.
Ο Ολυμπιακός πήρε το «διπλό» στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, καθώς η προσοχή στρέφεται στο ματς της Τρίτης με τη Μπενφίκα. Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν την Κυριακή το πρωί στου Ρέντη με τον Μίτσελ να μετρά επιστροφές. Οι Πειραιώτες άρχισαν την προετοιμασία τους για τον «αγώνα της χρονιάς» (τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο) που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πορεία στο Champions League.
Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Πάουλο Μασάντο να λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση, κανονικά γυμνάστηκαν ακόμη ο Γκαετάν Μπονγκ και ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην UEFA , ενώ θεραπεία έκαναν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάικλ Ολαϊτάν.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, δουλεύοντας στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και τα τελειώματα των φάσεων. Η προπόνηση της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γίνει στις 18:45.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 30 τραυματίες σε επιδρομές της Ρωσίας
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια

