Μεγάλος κίνδυνος 220 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ
Ορατός είναι ο κίνδυνος να διαρρηχθεί η υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44 και να επιστρέψουν οι οφειλές ύψους 220 εκατ. ευρώ! Στην Ένωση δεν έχουν πληρώσει τις δύο τελευταίες δόσεις ύψους 1,235 εκατ. ευρώ εκάστη που θα έφερναν και την εξόφληση των υποχρεώσεών της για το άρθρο 44 και η Εφορία έχει ήδη στείλει εξώδικο ζητώντας την πληρωμή τους ως τις 29 Οκτωβρίου.
Ορατός είναι ο κίνδυνος να διαρρηχθεί η υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44 και να επιστρέψουν οι οφειλές ύψους 220 εκατ. ευρώ!
Στην Ένωση δεν έχουν πληρώσει τις δύο τελευταίες δόσεις ύψους 1,235 εκατ. ευρώ εκάστη που θα έφερναν και την εξόφληση των υποχρεώσεών της για το άρθρο 44 και η Εφορία έχει ήδη στείλει εξώδικο ζητώντας την πληρωμή τους ως τις 29 Οκτωβρίου.
Μπορεί λοιπόν η Ένωση να μπήκε εδώ και λίγες μέρες σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, ωστόσο τα χρέη που υπήρχαν δεν… εξαφανίστηκαν, αλλά μετατέθηκαν σε φυσικά πρόσωπα και συγκεκριμένα σε εκείνους που βρέθηκαν στη διοίκηση του συλλόγου.
Η τελευταία δόση για το άρθρο 44 θα θα έπρεπε να είχε δοθεί στις 28 Σεπτεμβρίου κάτι που δεν έγινε και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αν διαρρηχθεί η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44, τότε το χρέος ύψους 220 εκατ. ευρώ επιστρέφει και… αγγίζει όλους όσοι διετέλεσαν διευθύνοντες σύμβουλοι της ΑΕΚ από το 1990, όπως αναφέρει το «Goal».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
