Το μουσικό σύνολο Κίθαρις στον Κήπο του Μεγάρου
Το 15μελές κιθαριστικό σύνολο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ιάκωβου Κολανιάν, με διακεκριμένους σολίστ, θα παρουσιάσει στις 7 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής έργα Βιβάλντι, Χόλμπορν, Μότσαρτ, Χατζιδάκι, Πιατσόλα, Μόντες, και το έργο Δήλος του Κ.Γρηγορέα, ειδικά γραμμένο για τους «Κίθαρις». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Το 15μελές κιθαριστικό σύνολο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ιάκωβου Κολανιάν, με διακεκριμένους σολίστ, θα παρουσιάσει στις 7 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής έργα Βιβάλντι, Χόλμπορν, Μότσαρτ, Χατζιδάκι, Πιατσόλα, Μόντες, και το έργο Δήλος του Κ.Γρηγορέα, ειδικά γραμμένο για τους «Κίθαρις».
Το σύνολο «Κίθαρις» του Ωδείου Φίλιππος Νάκας ιδρύθηκε το 2011 από τον σολίστ και καθηγητή κιθάρας Ιάκωβο Κολανιάν και αποτελείται από τους μουσικούς: Κωνσταντίνο Αναπολιτάνο, Γιώργο Γεωργάτο, Άγγελο Θεοδωράκη, Εύη Καίσαρη, Χάρη Καμπύλη, Ιάκωβο Κολανιάν, Σταύρο Κουδουνά, Νίκο Μανιταρά, Τριαντάφυλλο Μπαταργιά, Άγγελο Μπότση, Κωνσταντίνα Ντοκούζη, Βλάση Παπαδόπουλο, Δημήτρη Παππά, Μαρία Πέγκα και Γιώργο Τοσικιάν.
Με το σύνολο συμπράττουν ο Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν, ο Ιάκωβος Κολανιάν στην κιθάρα, ο Δημήτρης Παππάς στην κιθάρα και η Αμαλία Τάτση στο τραγούδι.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



