Περισσότεροι οι επισκέπτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων τον Απρίλιο
Αύξηση των επισκεπτών, αλλά και των εσόδων, σε μουσεία (19,1%) και αρχαιολογικούς χώρους (32,7%) καταγράφηκε τον Απρίλιο 2013, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
Αύξηση των επισκεπτών των μουσείων σε ποσοστό 19,1% καταγράφηκε τον Απρίλιο 2013, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), καθώς και αύξηση των εισπράξεων κατά 2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
Στους αρχαιολογικούς χώρους επίσης παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 32,7% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων σε ποσοστό 18,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
Κατά το πρώτο τετράμηνο του 2013 παρατηρείται αύξηση 19% στους επισκέπτες των μουσείων και ομοίως αύξηση 6,9% στις εισπράξεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.
Στους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων κατά το ίδιο χρονικό διάστημα του 2013 εμφανίζεται αύξηση κατά 35,4% όπως αύξηση κατά 29,4% εμφανίζεται και στις εισπράξεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη
- Νέος Δήμαρχος στο Δήμο Φιλιατών
- Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 30 ημερών με RSV
- Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ – Τα τρία ερωτήματα της έρευνας

