Ιωαννίδη και Μεντίνα ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα την Παρασκευή και ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Αρμίτσε Ορτέγκα Μεντίνα και του 25χρονου μεσοαμυντικού Γιώργου Ιωαννίδη.
Ο Λεβαδειακός προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα την Παρασκευή και ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Αρμίτσε Ορτέγκα Μεντίνα και του 25χρονου μεσοαμυντικού Γιώργου Ιωαννίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Armice Ortega Medina και Γιώργου Ιωαννίδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Κομπότη και, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Φαράντου, υπέγραψαν αμφότεροι συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.
Οι δύο παίκτες θα μεταβούν στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Ο 25χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός Αρμίτσε Ορτέγκα Μεντίνα αγωνιζόταν στη Β΄ ομάδα της Βαλένθια, τη Μεστάγια, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπενιδόρμ και Λας Πάλμας.
Ο επίσης 25χρονος, αμυντικός μέσος Γιώργος Ιωαννίδης την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Έχει παίξει στον Παναθηναϊκό και στον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν είσαι κορυφαίος βάλλεσαι από παντού» – Τι λέει ο δικηγόρος του
- Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων
- Ο μεγάλος τελικός του Τεντόγλου στο Τορούν – Φουλ για μετάλλιο ο Έλληνας άλτης
- Έξι νεκροί στο Κατάρ μετά από συντριβή ελικοπτέρου
- Ποιος ελέγχει το Στενό του Ορμούζ; Τι λέει το δίκαιο ναυτικού πολέμου
- Ο ιδιωτικός Τζακ Κέρουακ μέσα από τις επιστολές του


