Ο Τρινκιέρι κάλεσε τον Μάντζαρη στην Εθνική
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης κλήθηκε να καλύψει το κενό του Νικ Καλάθη στην εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ο Αντρέα Τρινκιέρι κάλεσε τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού για προετοιμασία, με την περίπτωσή του πάντως να είναι αρκετά δύσκολη, αφού ο παίκτης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο (ρήξη χιαστών).
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης κλήθηκε να καλύψει το κενό του Νικ Καλάθη στην εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι κάλεσε τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού για προετοιμασία, με την περίπτωσή του πάντως να είναι αρκετά δύσκολη, αφού ο παίκτης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο (ρήξη χιαστών).
Η κίνηση ωστόσο του Ιταλού τεχνικού να αναζητήσει άμεσα εναλλακτική λύση, προδικάζει την απουσία του Καλάθη από το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Πάντως, αναμένεται η απάντηση του Μάντζαρη αφού το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ίσως τον οδηγήσει στην απόρριψη της κλήσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με αλεξίπτωτο πλαγιάς στον αέρα – Δείτε Βίντεο
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Η Louis Vuitton αγκάλιασε τον Keith Haring και το λαμπερό street style σε μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη
- Γαλλία: «Μαζικό» σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών – Σχολικό προσωπικό ερευνάται για βία και σεξουαλική επίθεση
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό



