Ο ταχυδρόμος δεν χτυπά ποτέ στο σπίτι 67χρονου λόγω… βατόμουρων
Ο φόβος και ο τρόμος των ταχυδρόμων έχει γίνει το σπίτι ενός 67χρονου συνταξιούχου, ο οποίος έχει φυτέψει στον κήπο του μια ποικιλία βατόμουρων που θεωρείται επικίνδυνη. Ο Μάικ Στίβενς δέχτηκε μία απρόσμενη επίσκεψη από τον διευθυντή του ταχυδρομείου, ο οποίος τον ενημέρωνε ότι τα άγρια αυτά φυτά θα μπορούσαν να τραυματίσουν τους υπαλλήλους του. Μάλιστα τον προειδοποίησε ότι ο ταχυδρόμος δεν πρόκειται να έρθει ξανά στο σπίτι του, εάν δεν κόψει το επικίνδυνο φυτό που φτάνει τα επτά μέτρα.
Ο φόβος και ο τρόμος των ταχυδρόμων έχει γίνει το σπίτι ενός 67χρονου συνταξιούχου, ο οποίος έχει φυτέψει στον κήπο του μια ποικιλία βατόμουρων (σμέουρα) που θεωρείται επικίνδυνη.
Ο Μάικ Στίβενς δέχτηκε μία απρόσμενη επίσκεψη από τον διευθυντή του ταχυδρομείου, ο οποίος τον ενημέρωνε ότι τα άγρια αυτά φυτά θα μπορούσαν να τραυματίσουν τους υπαλλήλους του.
Μάλιστα τον προειδοποίησε ότι ο ταχυδρόμος δεν πρόκειται να έρθει ξανά στο σπίτι του, εάν δεν κόψει το επικίνδυνο φυτό που φτάνει τα επτά μέτρα.
«Μα τι κόσμος είναι αυτός; Η ταχυδρομική υπηρεσία δημιουργεί το πρόβλημα, όχι το φυτό μου» λέει ο συνταξιούχος δάσκαλος.
«Εμείς δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των υπαλλήλων μας» δήλωσε ο διευθυντής του ταχυδρομείου.
Ο συνταξιούχος, ωστόσο, συμφώνησε να δέσει τα φυτά του, ώστε να ελευθερώσει το χώρο που οδηγεί στο γραμματοκιβώτιό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο Ανδρουλάκη στο Tik Tok από το Στρασβούργο – «Οι παρακρατικές μεθοδεύσεις των υποκλοπών δεν αξίζουν στον λαό»
- Συγχαρητήρια Κικίλια στο Λιμενικό για την κατάσχεση 219 κιλών skunk
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς με την Παρί (vid)
- Λίγο μέτρο με την προστασία «υψηλών στόχων» – οι περίοικοι δεν είναι τρομοκράτες
- Επιστήμονες φωτογράφισαν τον «αόρατο γίγαντα» του «ζει» στο κέντρο του γαλαξίας μας
- Καταδίωξη στην Αττική Οδό – Συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν αφαιρέσει καλώδια με χαλκό





