Βαθιά ριζωμένη η συνήθεια των ανθρώπων να ντύνουν τα ζώα… ανθρώπους
Η συνήθεια των ανθρώπων (ιδίως των διαφημιστών) να ντύνουν τα ζώα ως ανθρώπους είναι παλαιότερη από ό,τι πιστεύουμε. Τουλάχιστον στην Βρετανία. Σύμφωνα με τα αρχεία του βρετανικού Τύπου, υπάρχουν φωτογραφίες χιμπατζήδων, σκύλων ή γάτων με κοστούμι από τις αρχές του 20ού αιώνα.
Η συνήθεια των ανθρώπων (ιδίως των διαφημιστών) να ντύνουν τα ζώα ως ανθρώπους είναι παλαιότερη από ό,τι πιστεύουμε.
Τουλάχιστον στην Βρετανία. Σύμφωνα με τα αρχεία του βρετανικού Τύπου, υπάρχουν φωτογραφίες χιμπατζήδων, σκύλων ή γάτων με κοστούμι από τις αρχές του 20ού αιώνα.
Μιλώντας στην Mirror, η Έιμι Γκρέγκορ, υπεύθυνη των αρχείων σημείωσε: «στον 21ο αιώνα εμείς όλοι χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανεβάσουμε αστείες φωτογραφίες με ζώα ντυμένα με ανθρώπινα ρούχα.
» Η έρευνα που κάναμε έδειξε ότι αυτό συνέβαινε πολύ συχνά τα παλιά χρόνια, ιδίως μέσω του Τύπου. Αποδεικνύεται ότι όσα περνάμε, συνήθως έρχονται και πάλι.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο

