Δύσκολη πρόκριση για Ναδάλ στο «Ρολάν Γκαρός»
Δύσκολη πρόκριση στους «16» του «Ρολάν Γκαρός» πήρε ο Ράφα Ναδάλ επί του Φάμπιο Φονίνι. Ο «βασιλιάς» στο χώμα νίκησε μεν 3-0 τον Ιταλό, αλλά για να φτάσει στην επιτυχία χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια (7-6, 6-4, 6-4).
Δύσκολη πρόκριση στους «16» του «Ρολάν Γκαρός» πήρε ο Ράφα Ναδάλ επί του Φάμπιο Φονίνι. Ο «βασιλιάς» στο χώμα νίκησε μεν 3-0 τον Ιταλό, αλλά για να φτάσει στην επιτυχία χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια (7-6, 6-4, 6-4).
Ο Ισπανός προβλημάτισε με την εμφάνισή του, ωστόσο, πέτυχε το στόχο και παραμένει το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στο μεγάλο τελικό και να κατακτήσει το 8ο τρόπαιο στο Παρίσι.
Στον τέταρτο γύρο του γαλλικού Grand Slam θα αγωνιστεί με τον Κέι Νισικόρι, τον πρώτο Ιάπωνα μετά το 1938 που κατάφερε να φτάσει στους «16» της διοργάνωσης!
Στις γυναίκες τα φαβορί προχώρησαν χωρίς απώλειες. Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα πήραν το εισιτήριο για την φάση των «16», με τη Ρωσίδα να μην έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στη Τζέι Ζενγκ (2-0 σετ), ενώ η Λευκορωσίδα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Γαλλίδα, Κορνέ, για να πάρει το εισιτήριο.
Εκτός έμεινε η Πέτρα Κβίτοβα, καθώς ηττήθηκε 2-0 από την Χάμπτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Μια νύχτα μόνο»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια στο MEGA
- ΗΠΑ: Ο Ινδός μεγιστάνας Αντάνι συμφωνεί να καταβάλει πρόστιμο εκατομμυρίων για υπόθεση δωροδοκίας και διαφθοράς
- Μαλδίβες: Τραγωδία σε υποθαλάσσια σπηλιά – Νεκροί καθηγήτρια, η κόρη της, δύο φοιτητές της και ένας δύτης
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Επανέλαβε τα ίδια ψεύδη – Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη
- Survivor: Στη Δικαιοσύνη ο καπετάνιος που χτύπησε τον Σταύρο Φλώρο – Η φωτογραφία του από το νοσοκομείο
- Περιστέρι: Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τα 6 παιδιά – «Λειτουργούσαν σαν στρατιωτάκια»



