Για 88.500 ευρώ πωλήθηκε πορτρέτο του Καβάφη, έργο του Εγγονόπουλου
Στην τιμή των 88.500 ευρώ πωλήθηκε το φιλοτεχνημένο από τον Νίκο Εγγονόπουλο πορτρέτο του Κ.Π.Καβάφη, στην δημοπρασία του οίκου Βέργος. Στη δημοπρασία πωλήθηκαν συνολικά 51 από τα 90 έργα.
Στην τιμή των 88.500 ευρώ πωλήθηκε το φιλοτεχνημένο από τον Νίκο Εγγονόπουλο πορτρέτο του Κ.Π.Καβάφη, στην δημοπρασία του οίκου Βέργος.
Στην ίδια δημοπρασία πωλήθηκαν επίσης: οι «Τέσσερις ιστορίες» του Αλέξη Ακριθάκη (έναντι 41.300 ευρώ), το «Χορικό Δ» του Γιάννη Σπυρόπουλου (έναντι 23.600 ευρώ), το «Μαγιάτικο στεφάνι και καράβι» του Σπύρου Βασιλείου (21.240 ευρώ), η «Προσφορά» του Γιάννη Γαΐτη (23.600 ευρώ), κ.ά.
Συνολικά, πωλήθηκαν 51 από τα 90 έργα.
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία βιβλίων, εγγράφων και χαρακτικών, ενώ η επόμενη δημοπρασία ζωγραφικής έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ


