Στο Λονδίνο η Μπάγερν με ανεβασμένο ηθικό
Στο Λονδίνο βείσκετα από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της Μπάγερν για το μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ με τη Ντόρτμουντ.
Στο Λονδίνο βείσκετα από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της Μπάγερν για το μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ με τη Ντόρτμουντ.
Οι Βαυαροί προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «City» της αγγλικής πρωτεύουσας και στην συνέχεια η αποστολή της Μπάγερν μετέβη στο πεντάστερο ξενοδοχείο «The Landmark» του Μέριλιμπόουν.
«Εάν η ομάδα μας πιάσει τα φυσιολογικά της επίπεδα απόδοσης, η Ντόρτμουντ δεν θα έχει καμία ελπίδα», δήλωσε ο πρώην άσος του Βαυαρών, Πολ Μπράιτνερ που πλέον εργάζεται ως διοικητικός σύμβουλος.
«Όταν επιστρέψουμε το μεσημέρι της Κυριακής, ελπίζουμε να σας φέρουμε ένα μικρό δωράκι. Είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση και συγκεντρωμένοι στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν», τόνισε ο Τόμας Μίλερ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε θέλει το Κύπελλο ώστε ο Γιούπ Χάινκες να αποχωρήσει με ιδανικό τρόπο: «Νομίζω πως κανείς άλλος στην Γερμανία δεν θα χαρεί περισσότερο αυτό το τρόπαιο από τον προπονητή μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου

