Σε δημοπρασία σπάνια κιθάρα των Beatles στη Νέα Υόρκη
Μια κιθάρα των θρυλικών Beatles με την οποία έπαιξαν συνθέσεις τους ο Τζον Λένον και ο Τζορτζ Χαρισον, θα δημοπρατηθεί το Σάββατο στο Hard Rock Cafe της στη Νέας Υόρκης, σε μια δημοπρασία του οίκου Julien. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τους ειδικούς του οίκου δημοπρασιών, η τιμής της κιθάρας του θρυλικού συγκροτήματος μπορεί να φτάσει και τις 300.000 δολάρια.
Μια κιθάρα των θρυλικών Beatles με την οποία έπαιξαν συνθέσεις τους ο Τζον Λένον και ο Τζορτζ Χαρισον, θα δημοπρατηθεί το Σάββατο στο Hard Rock Cafe της στη Νέας Υόρκης, σε μια δημοπρασία του οίκου Julien.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τους ειδικούς του οίκου δημοπρασιών, η τιμής της κιθάρας του θρυλικού συγκροτήματος μπορεί να φτάσει και τις 300.000 δολάρια.
Η συγκεκριμένη κιθάρα δόθηκε από τον Τζον Λένον σε ένα ηχολήπτη της Apple Records το 1967.
Κατά τη διάρκεια αυτής της δημοπρασίας θα εκτεθούν προς πώληση αντικείμενα που ανήκαν στον Έλβις Πρίσλεϊ, τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Μάικλ Τζάκσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]



