Μακάβρια άποψη για τη διακόσμηση είχε μια γυναίκα στη Φλόριντα
H 57χρονη Ντέμπρα Φαρινέλα μοιάζει σαν μια συνηθισμένη γυναίκα. Μέχρι κανείς να βρεθεί στο σπίτι της στην Φλόριντα και να διαπιστώσει ότι έχει μια περίεργη αντίληψη για τη διακόσμηση, αφού παντού υπήρχαν κλεμμένα διακοσμητικά από το νεκροταφείο της πόλης.
H 57χρονη Ντέμπρα Φαρινέλα μοιάζει σαν μια συνηθισμένη γυναίκα. Μέχρι κανείς να βρεθεί στο σπίτι της στην Φλόριντα και να διαπιστώσει ότι έχει μια περίεργη αντίληψη για τη διακόσμηση, αφού παντού υπήρχαν διακοσμητικά από το νεκροταφείο της πόλης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα αφαιρούσε από τους τάφους αγάλματα σε διάφορα μεγέθη, αγγελούδια, κεριά, φωτάκια, ανθοστήλες κλπ. Πάνω από 150 τεμάχια μέτρησαν οι αστυνομικοί.
Συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς νεκρών να σπεύσουν για να αναγνωρίσουν προσωπικά τους είδη μεταξύ των κλοπιμαίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έβρος: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το Σουφλί – Υπερχείλιση αναχώματος στο Τυχερό
- Σκαριόλο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το Κύπελλο – Πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας»
- Κινεί διαδικασίες αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα περάσει από επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας
- «Είναι εδώ η Σουηδέζα;»: Νέα έγγραφα φωτίζουν τον ρόλο σκάουτερ μοντέλων στο δίκτυο επαφών του Τζέφρι Έπσταϊν
- Παπανδρέου για υποκλοπές: Πλήρη διαλεύκανση και τιμωρία όλων των υπευθύνων – όσο ψηλά κι αν βρίσκονται
- Telegram: Οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τον αποκλεισμό πρόσβασης στην πλατφόρμα από τις αρχές Απριλίου



