Μακάβρια άποψη για τη διακόσμηση είχε μια γυναίκα στη Φλόριντα
H 57χρονη Ντέμπρα Φαρινέλα μοιάζει σαν μια συνηθισμένη γυναίκα. Μέχρι κανείς να βρεθεί στο σπίτι της στην Φλόριντα και να διαπιστώσει ότι έχει μια περίεργη αντίληψη για τη διακόσμηση, αφού παντού υπήρχαν κλεμμένα διακοσμητικά από το νεκροταφείο της πόλης.
H 57χρονη Ντέμπρα Φαρινέλα μοιάζει σαν μια συνηθισμένη γυναίκα. Μέχρι κανείς να βρεθεί στο σπίτι της στην Φλόριντα και να διαπιστώσει ότι έχει μια περίεργη αντίληψη για τη διακόσμηση, αφού παντού υπήρχαν διακοσμητικά από το νεκροταφείο της πόλης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα αφαιρούσε από τους τάφους αγάλματα σε διάφορα μεγέθη, αγγελούδια, κεριά, φωτάκια, ανθοστήλες κλπ. Πάνω από 150 τεμάχια μέτρησαν οι αστυνομικοί.
Συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς νεκρών να σπεύσουν για να αναγνωρίσουν προσωπικά τους είδη μεταξύ των κλοπιμαίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους





