Χωρίς τον Ολίσε θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Ο άσος του «δικέφαλου» του Βορρά δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έτσι ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, όπως και τους επίσης τραυματίες Κατσικά, Σταφυλίδη και Βούκιτς.

Πριν την προπόνηση ο Δώνης έδειξε σε βίντεο κομμάτια από αγώνες του προσεχούς αντιπάλου, αλλά και φάσεις από πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ μιλώντας για θέματα τακτικής.

Τέλος, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα περιείχε χαλάρωμα με τρέξιμο στο γήπεδο και θεραπείες αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων τεχνικής και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή των 20 ποδοσφαιριστών συμμετέχουν οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έττο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σιλντεφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπερ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ