Με ψεύτικο πέος προσπάθησε να βγει καθαρός σε τεστ ναρκωτικών
Ένας αμερικανός από το Μιζούρι χρησιμοποίησε μια ολόκληρη συσκευή που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ένα ψεύτικο πέος προκειμένου να ξεγελάσει το τεστ ούρων για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών. Η συσκευή, η οποία πωλείται στο διαδίκτυο, έγινε αντιληπτή από τον αστυνομικό, υπεύθυνο για την τήρηση των όρων της αποφυλάκισης με αναστολή του 34χρονου.
Ένας αμερικανός από το Μιζούρι χρησιμοποίησε μια ολόκληρη συσκευή που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ένα ψεύτικο πέος προκειμένου να ξεγελάσει το τεστ ούρων για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.
Η συσκευή, η οποία πωλείται στο διαδίκτυο, έγινε αντιληπτή από τον αστυνομικό, υπεύθυνο για την τήρηση των όρων της αποφυλάκισης του 34χρονου με αναστολή. Τώρα αντιμετωπίζει πάλι βαριές κατηγορίες.
Η συγκεκριμένη συσκευή, η οποία πωλείται στο διαδίκτυο, αποκαλείται whizzinator. Αποτελείται από ένα πλαστικό πέος, το οποίο προσαρμόζεται με ειδική ζώνη, φιαλίδια με ούρα ιατρικής καθαρότητας και μια σύριγγα.
Στόχος είναι να ξεγελάσει κάποιος τις Αρχές σε περίπτωση που ανησυχεί ότι στα δικά του ούρα θα ανιχνευθούν ναρκωτικές ουσίες.
Ο συγκεκριμένος 34χρονος, ωστόσο, απέτυχε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λόρα: Στο εξωτερικό ψάχνουν την 16χρονη -Το διαβατήριο και η ομοιότητα με την μητέρα της
- Τσουκαλάς: Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το αλαλούμ στο Fir Αθηνών; Οι υπουργοί δεν έχουν ευθύνη; Θεατές είναι;
- Τρομακτικό βίντεο από τη Ρωσία: Η στιγμή που σημειώνεται χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Έλμπρους
- Το γκολ της χρονιάς στο πόλο πέτυχε ο Αργυρόπουλος (vid)
- Australian Open: Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα για τους πρεσβευτές της Rolex
- Αγία Παρασκευή: Η οικοδομή «φάντασμα» όπου εντοπίστηκε η σορός του 25χρονου αγνοουμένου





