Με Μπόνι Τάιλερ πάει η Βρετανία στη Eurovision
Η Μπόνι Τάιλερ θα εκπροσωπήσει τη Βρετανία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμο της Σουηδίας. Η 61χρονη ερμηνεύτρια, που έγινε διάσημη το 1983 όταν κυκλοφόρησε το «Total Eclipse of the Heart», είπε ότι η απόφαση την «τιμά» και πως θα τα «δώσει όλα» για να κερδίσει η χώρα της. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο διαγωνισμό έχει τίτλο «Believe in Me».
Η Μπόνι Τάιλερ θα εκπροσωπήσει τη Βρετανία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμο της Σουηδίας.
Η 61χρονη ερμηνεύτρια, που έγινε διάσημη το 1983 όταν κυκλοφόρησε το «Total Eclipse of the Heart», είπε ότι η απόφαση την «τιμά» και πως θα τα «δώσει όλα» για να κερδίσει η χώρα της.
Σύμφωνα με το BBC, το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στις 18 Μαΐου έχει τίτλο «Believe in Me».
Από το 1959 μέχρι σήμερα η Βρετανία έχει κερδίσει συνολικά πέντε φορές στον διαγωνισμό.
Η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν το1997 με τους Katrina and the Waves και το τραγούδι «Love Shine a Light», το οποίο συγκέντρωσε βαθμολογία-ρεκόρ (227) στην ιστορία του διαγωνισμού.
Στην περσινή διοργάνωση η Βρετανία κατέλαβε την προτελευταία θέση, με μόλις 12 βαθμούς.
Υπάρχει όμως και χειρότερη επίδοση -αυτή που σημείωσε το 2003 το συγκρότημα Jemini από το Λίβερπουλ, αποσπώντας …μηδέν βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Γιατί αυτή και όχι εγώ;» Η Τζέιν Φόντα αμφισβητεί τη Στρέιζαντ στα Όσκαρ, διεκδικεί τον Ρέντφορντ
- Τηλεοπτικός Μάρτιος: Η μεγάλη επιστροφή των θρύλων και οι σειρές που θα μας κρατήσουν στον καναπέ
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα – Εξαγοράσιμη η ποινή της
- Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA



